Skip to main content

Rychlá pomoc pro zaměstnance a jejich rodiny

ENEF vznikla v roce 2013 jako zdravotnické zařízení za účelem poskytování psychologických služeb v rámci podpory zaměstnanců. Založili jsme ji s cílem pomáhat lidem, zaměstnancům a jejich rodinám řešit a zpracovávat životní témata a překážky, které jim brání v tom, aby mohli žít a vychutnávat si svůj osobní a pracovní život naplno.

Název společnosti v sobě skrývá přesvědčení o našem přístupu ke klientům, organizacím a k řešení problémů. Podle nás je důležité vidět více možností řešení daného problému, abychom se mohli kreativně a efektivně přizpůsobit každé situaci (iNtuice). Druhé přesvědčení se týká empatického přístupu. K našim klientům přistupujeme empaticky, spolupracujícím a podporujícím způsobem (Feeling).

Poskytujeme služby místním i mezinárodním klientům a jsme regionální partner pro největší světové poskytovatele služeb EAP – ICAS a Chestnut Global Partners. Kromě toho spolupracujeme s LifeWorks a Workplace Options. Jako člen mezinárodních organizací EAEF (Employee Assistance European Forum) a EAPA (European Assistance Professional Association) máme přístup k nejnovějším trendům a výzkumům v této oblasti.

 

Více než 38 tisíc lidí o které se v současné době staráme

Více než 80 odborníků v Česku a na Slovensku

Více než 150 firem v Česku a na Slovensku

Náš tým

Zuzana Podkonická, MS

Jednatelka a odborný garant
Zuzana je zakladatelkou společnosti a garantem programu Employee Assistance (EAP). Je klinická psycholožka a psychoterapeutka v Gestalt modalitě. Má bohaté a jedinečné zkušenosti ze svého studia a klinické praxe ve Spojených státech amerických i na Slovensku. Dlouhodobě pracuje ve firemním prostředí jako konzultantka, trenérka soft skills a podílela se na přípravě a realizaci mnoha rozvojových programů pro zaměstnance a management různých společností.

Mag. Eva Bartošíková

Jednatelka a Account Manager
Eva je zodpovědná za portfolio zahraničních klientů, business development a finanční oblast společnosti. Studovala na Ekonomické univerzitě ve Vídni. Má dlouholeté zkušenosti na pozici manažera v poradenské společnosti, mezi její klienty patřily především nadnárodní společnosti z různých odvětví jako telekomunikace, automotive, farmaceutika, maloobchod, výrobní společnosti.

Barbora Lauková

Koordinátor

Lenka Havlovičová

Office Manager

Anna Andrašiková

Office Manager

Naši síť tvoří více než 50 odborníků v České republice a 30+ odborníků na Slovensku a neustále se rozšiřuje.

Všichni naši interní a externí psychologové mají úspěšně ukončeno bakalářské a magisterské studium psychologie a několikaletou praxi s klinickou populací. Externí právní a finanční poradci jsou členy odborných institucí s dlouholetou praxí. Naši odborníci poskytují služby v anglickém, českém, slovenském a ruském jazyce.

Naši interní a externí konzultanti

Jak pracujeme

Autenticita

V komunikaci s námi můžete být přirození. Podporujeme lidskost. Lidský rozměr v byznysu a komunikaci je v poskytování služeb pro nás klíčovým faktorem.

Péče

Péče o lidi, empatie, pokora, soucit a citlivost k jinakosti jsou základem našich služeb. 

Profesionalita

Pracujeme pro úspěch svých klientů. Všichni naši konzultanti jsou vysoce kvalifikovaní odborníci, kteří jsou pravidelně vzděláváni v poskytování expertních služeb. Přísně dodržujeme etické standardy.

Inovace

Sledujeme a následujeme trendy, abychom vhodně reagovali na Vaše měnící se potřeby novými způsoby.

Podcast:
Je mi dobře

Přinášíme vám krátké nejvýše 15minutové epizody, kde naleznete jednoduché návody a popisy k lepšímu chápání svého duševního zdraví a jeho zlepšení.