Skip to main content

Podcast:
Je mi dobře

Přinášíme Vám krátké nejvýše 15minutové epizody, kde naleznete jednoduché návody a popisy k lepšímu chápání svého duševního zdraví a jeho zlepšení.

06. Mindfulness

Posloucháte další epizodu podcastu oduševním zdraví JE MI DOBŘE, vítám opět Zuzanu Podkonickou. Zuzana je klinická psycholožka aterapeutka s dlouholetou praxí adnes si budeme povídat o konceptu mindfulness, který se nyní často zmiňuje jako nástroj péče oduši, ale i mysl. Mé jméno je Saša Petrášová abudu v dnešním podcastu klást otázky.

05. Jak se správně hádat 2. část

Poslechněte si tuto epizodu – pokračování epizody „Jak se správně hádat“, druhou část, pokud vás zajímá, kdy je hádka prospěšná. Jaký je rozdíl mezi konstruktivním adestruktivním konfliktem a zda je vždy nejlepší mlčet nebo raději jít do konfliktu.

04. Jak se správně hádat 1. část

Poslechněte si tuto epizodu, pokud vás zajímá, kdy je hádka prospěšná. Jaký je rozdíl mezi konstruktivním adestruktivním konfliktem a zda je vždy nejlepší mlčet nebo raději jít do konfliktu.

03. Co znamená být introvertem v dnešní době a pracovní kulturě

V této epizodě podcastu se dozvíte o rozdílech mezi introvertem a extravertem a také o tom, jaké jsou silné stránky obou skupin. Cílem je pomoci introvertům přijmout se navzdory prostředí, které nepřeje mnoha jejich vlastnostem.

02. Emoce v práci

V rozhovoru se dozvíte, jak nás emoce v práci ovlivňují. Vysvětlíme vám, co je emoce, jaké emoce známe a základ jak sní pracovat, abyste měli nad situacemi ve vašem životě lepší náhled.

01. Jak umí EAP pomoci Vaší společnosti

V tomto podcastu říkáme o důvodech, proč je péče o duševní zdraví zaměstnanců důležitá pro zaměstnavatele. Představíme nástroj takové péče – asistenční program pro zaměstnance nebo Employee Assistance Program (EAP), řekneme si ohlavních prvcích tohoto programu, jak funguje a co přináší pro zaměstnavatele a zaměstnance.